18.5.13

Site για κατοικίδια ζώα


Ιστοσελίδες για κατοικίδια ζώα, σκύλους γάτες και άλλα

Έχετε κατοικίδιο; Ψάχνετε πληροφορίες για κτηνιατρικά θέματα ή θέματα συμπεριφοράς του κατοικιδίου σας; Ή απλώς θέλετε να μοιραστείτε πράγματα που αφορούν το ζωάκι σας με μια online κοινότητα που μπορεί να σας καταλάβει? Αν απαντήσατε ναι σε μία ή περισσότερες από τις παραπάνω ερωτήσεις τότε τα παρακάτω site απευθύνονται σε εσάς.

pets.gr
Ένας από τους πιο ολοκληρωμένους ιστοτόπους που αφορούν κατοικίδια ζώα. Περιέχει e-shop για το σκύλο, τη γάτα, το κουνέλι και το χάμστερ, αγγελίες για αδέσποτα που ψάχνουν σπίτι, καθώς και για ζώα που χάθηκαν. Θα βρείτε επίσης ιστορίες και άρθρα σχετικά με ζώα, χρήσιμες συμβουλές, καθώς και forum, με συζητήσεις για διάφορα θέματα. Το site διαθέτει ακόμη έναν κατάλογο με κτηνιάτρους σε περιοχές της Αθήνας.

katoikidio.gr 
Ένα πολύ καλά οργανωμένο και πλήρες site. Εδώ θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για το σκύλο, τη γάτα, για ψάρια, πτηνά και τρωκτικά. Περιέχει φωτογραφίες από διάφορες ράτσες, άρθρα για την υγεία, τη διατροφή, την περιποίηση και την εκπαίδευση. Μπορείτε ακόμα να βρείτε συμβουλές ειδικών, αστεία βίντεο με ζώα και προϊόντα για κατοικίδια.

petzoo.gr
Το petzoo είναι ένα επίσης καλά οργανωμένο και πλήρες site που περιέχει πληροφορίες για σκύλους γάτες, ψάρια, παραγωγικά ζώα (όπως αιγοπρόβατα) και άλογα. Μπορείτε να βρείτε άρθρα για την υγεία και τη φροντίδα των κατοικιδίων, τη διατροφή, τη συμπεριφορά και την εκπαίδευση, τις ράτσες, καθώς και περιγραφές για διάφορα προϊόντα που προορίζονται για κατοικίδια, όπως αμπούλες για ψύλλους, σπιτάκια και κλουβιά μεταφοράς. Υπάρχουν επίσης απαντήσεις από κτηνίατρο σε διάφορα θέματα.

lovemypet.gr
Μια νέα προσπάθεια στο διαδικτυακό χώρο που παρέχει πληροφόρηση για τα κατοικίδια ζώα. Περιλαμβάνει την πληρέστερη λίστα κτηνιάτρων και pet-shop, πανσιόν κατοικιδίων, grooming salons, pet-taxi, εκτροφέων, κτηνιατρικών φαρμακείων, ξενοδοχείων φιλικών προς τα κατοικίδια και κοιμητηρίων κατοικιδίων στους κυριότερους νομούς της Ελλάδος. Προσφέρει ασφάλιση κατοικιδίων και κάρτα μέλους που δίνει προνόμια για αγορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Εδώ θα βρείτε επίσης απαντήσεις από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές σε διάφορες ερωτήσεις - απορίες, καθώς και τις εφημερίες των κτηνιάτρων ανά νομό.

adespoto.gr
Ιστοχώρος με αγγελίες ζώων, φιλοζωικές ειδήσεις, συμβουλές, φιλοζωικά σωματεία-οργανώσεις, διαγωνισμούς καθώς και στήλες-blog.

gatospito
Μια σελίδα αφιερωμένη στις γάτες και σε όσους είναι κολλημένοι με αυτές. Υπάρχει forum συζητήσεων για το αγαπημένο σας κατοικίδιο (γάτα) ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά γάτες. Διαθέτει επίσης πολλά χρήσιμα άρθρα για γάτες καθώς και πολλές ομάδες στις οποίες μπορείτε να ενταχθείτε.

mycat.e-steki
Ένας ιστότοπος επίσης αφιερωμένος στις γάτες. Περιέχει πολλά άρθρα για τη σωστή φροντίδα τις γάτας, κριτικές γατο-προϊόντων και μια εικονική κοινότητα forum, με πάρα πολλές συζητήσεις, που αρκετές φορές λύνουν τις απορίες σας. Το μόνο αρνητικό στοιχείο είναι ο φανατισμός που επικρατεί στο φόρουμ, κάτι το οποίο θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν κάνετε εγγραφή. Το site διαθέτει και chat.

dogforum.gr
Ένα site για το σκύλο, με συμβουλές για την εκπαίδευση και συμπεριφορά, τη φροντίδα, κτηνιατρικά θέματα, τη διατροφή, τον κυναθλητισμό, καθώς και τις ράτσες - φυλές. Διαθέτει επίσης και forum συζητήσεων περί σκύλου.

happypuppycafe
Ένα φόρουμ με μεγάλη ποικιλία θεμάτων σχετικά με το σκύλο - κατοικίδιο.

i-pet.gr
Το μεγαλύτερο site αγγελιών για κατοικίδια στην Ελλάδα. Δημοσιεύει αγγελίες για σκύλους, γάτες, πτηνά, ερπετά και έντομα, ζώα ενυδρείου - ψάρια, θηλαστικά και τρωκτικά, ζώα εξωτερικού χώρου. Θα βρείτε επίσης αγγελίες τροφών, αξεσουάρ και υπηρεσιών.

zoosos
Μια σελίδα όπου αναρτώνται ειδήσεις για ζώα που βρίσκονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς και ειδήσεις για κακοποιήσεις ζώων, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την παροχή βοήθειας. Υπάρχουν ακόμη αγγελίες για ζώα που χαρίζονται ή ζώα που χάθηκαν.

ratses.gr
Site με πληροφορίες για όλες τις ράτσες σκύλων και γατών.

webpet.gr
Ένας ακόμα ιστότοπος με μεγάλη ποικιλία άρθρων για τη διατροφή, την εκπαίδευση, την υγεία, τη φροντίδα του κατοικιδίου. Περιέχει θέματα σχετικά με τη νομοθεσία, διάφορες ειδήσεις, λίστες κτηνιάτρων, εκτροφείων, pet shop, pet-taxi κ.α. Τα μέλη του site μπορούν να γραφτούν σε ομάδες, στις οποίες συζητιούνται σχετικά θέματα για κατοικίδια ζώα. Δίνεται επίσης η δυνατότητα να ρωτήσετε τον groomer και τον εκπαιδευτή για θέματα που σας απασχολούν σχετικά με το ζωάκι σας.






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More