21.12.12

Οι καλύτερες εφαρμογές android

Οι καλύτερες εφαρμογές android

Μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές android, σε κινητά και υπολογιστές, που αξίζει να εγκαταστήσετε από το google play store είναι οι εξής:

WhatsApp Messenger: η καλύτερη εφαρμογή android για δωρεάν SMS WhatsApp Messenger 

Η καλύτερη εφαρμογή android για δωρεάν μηνύματα. Θέλεις  να στείλεις μήνυμα σε κάποιον που διαθέτει επίσης κινητό android και έχει κατεβάσει την εφαρμογή? Μην το κάνεις με τον κλασικό τρόπο. Εξάλλου γιατί να χρεωθείς όταν μπορείς να στείλεις μήνυμα SMS εντελώς δωρεάν, αρκεί να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ? Η εφαρμογή αυτή εκμεταλλεύεται οποιαδήποτε σύνδεση WiFi και σου επιτρέπει να στέλνεις SMS εντελώς δωρεάν! Αξίζει.

 Viber εφαρμογή androidViber

Η καλύτερη εφαρμογή android για δωρεάν κλήσεις. Παίρνεις τηλέφωνα οποιονδήποτε διαθέτει κινητό android και έχει κατεβάσει την εφαρμογή, εντελώς δωρεάν, μέσω ίντερνετ! Προϋπόθεση: αυτός που καλείς να είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ και το σήμα του WiFi να είναι σχετικά καλό. Διαφορετικά υπάρχουν μικροπροβλήματα ή δεν μπορείς να καλέσεις καθόλου.

Η εφαρμογή αυτή είναι παραπλήσια με το Skype. Η μόνη διαφορά είναι ότι χρησιμεύει μόνο για κλήσεις και όχι για μηνύματα και ενώ το Skype είναι σχετικά βαριά εφαρμογή, το viber "φορτώνει" και συνδέεται αρκετά πιο γρήγορα.

Foursquare, χρήσιμη εφαρμογή android για να μαρκάρεις το που βρίσκεσαι Foursquare

Μια δωρεάν εφαρμογή, η οποία σου επιτρέπει να καταγράφεις και να μοιράζεσαι με φίλους το πού βρίσκεσαι. Με βάση αυτές τις καταγραφές, σου προτείνει μέρη να επισκεφτείς. Μπορείς ακόμα να βρεις δημοφιλείς προορισμούς ή και κωδικούς από WiFi. Κάθε τοποθεσία έχει κριτικές από κόσμο, ενώ μπορείς κι εσύ να αφήσεις κριτική.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι απαιτεί καλό σήμα WiFi και GPS αν θέλεις να καταγράφεις το που είσαι.

  English in a month android εφαρμογήGerman in a month android εφαρμογήFrench in a month android εφαρμογή    

Όλη η σειρά "... in a Month" που μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τα :

English in a Month, German in a Month, French in a Month, Spanish in a Month, Dutch in a Month, Japanese in a Month, Turkish in a Month, Greek in a Month ;-P , Κορεάτικα σ' ένα μήνα, Ρώσικα σ' ένα μήνα, Εβραϊκά σ' ένα μήνα.

Από τις καλύτερες android εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών που κυκλοφορούν. Ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος να μάθεις τα βασικά μιας γλώσσας, χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο και αξιοποιώντας το χρόνο σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο τρόπος εκμάθησης στον οποίο βασίζεται η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει ως πηγή έμπνευσης τον τρόπο εκμάθησης της γλώσσας από τα μωρά. Παρουσιάζονται διάφορες εικόνες και ταυτόχρονα ακούς τη λέξη ή τη φράση στη γλώσσα που μαθαίνεις, ενώ τη βλέπεις και γραμμένη πάνω από την εικόνα.

TAXIBEAT, εφαρμογή android για εύκολη εύρεση ΤΑΞΙ TaxiBeat

Σχετικά νέα δωρεάν εφαρμογή. Δεν έχει επεκταθεί ακόμα πλήρως σε κάθε πόλη της Ελλάδος, όμως μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ψάχνεις για ταξί, κυρίως στην Αθήνα, προς το παρόν. Αντί να ξεροσταλιάζεις σε κάποιο δρόμο περιμένοντας να περάσει ταξί, βλέπεις μέσω ίντερνετ στο κινητό σου ποια ταξί είναι διαθέσιμα κοντά στην περιοχή. Επιλέγεις τον οδηγό που σου φαίνεται καλύτερος (έχει κριτικές) και τον καλείς. Αν δεχθεί το αίτημα έρχεται, επιβιβάζεσαι και στο τέλος της διαδρομής τον βαθμολογείς.

Sleep as android: η καλύτερη εφαρμογή Android για πιο ήρεμο ύπνοSleep as android

Έχεις αϋπνίες και προβλήματα στον ύπνο? Αυτή η εφαρμογή καταγράφει τον ύπνο σου (βαθύ και ελαφρύ), δημιουργώντας διαγράμματα και υπολογίζοντας το ποσοστό βαθύ ύπνου κάθε ημέρας. Με βάση αυτό δίνει συμβουλές για την ώρα που πρέπει να πηγαίνεις για ύπνο και τις ώρες που θα πρέπει  να κοιμάσαι. Διαθέτει ξυπνητήρι που σε ξυπνάει κατά τη διάρκεια του ελαφρού ύπνου ώστε να μην είναι δύσκολο το ξύπνημα το πρωί! Ό,τι καλύτερο σε ξυπνητήρι.

Vrisko, η καλύτερη εφαρμογή android για να βρίσκεις ο,τιδήποτε σε χρόνο μηδέν Vrisko


Μακράν η καλύτερη android εφαρμογή για να βρίσκεις ο,τιδήποτε σε χρόνο μηδέν. Και είναι δωρεάν! Μπορείς να βρεις από εφημερεύοντα φαρμακεία, γιατρούς συμβεβλημένους στον ΕΟΠΥΥ, τιμές καυσίμων σε βενζινάδικα μέχρι τράπεζες, καφετέριες, καταστήματα και πολλά άλλα. Υπάρχει επιλογή ανοίγοντας το GPS να βρίσκει ό,τι βρίκεται κοντά στην περιοχή. Η εφαρμογή βρίσκει ακόμα στοιχεία νομικών προσώπων από το ΑΦΜ και ταχυδρομικούς κωδικούς με εισαγωγή διεύθυνσης. 

Eopyy Doctors: η καλύτερη εφαρμογή android για εύρεση γιατρών ΕΟΠΥΥ Find Greek EOPYY Doctors

Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή, που σου επιτρέπει να βρεις οποιονδήποτε γιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ (Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας), χωρίς να χάνεις χρόνο.  Μπορείς να στοχεύσεις την αναζήτησή σου σε συγκεκριμένο νομό, πόλη, και να επιλέξεις τι ψάχνεις (γιατρό, φυσιοθεραπευτή, πολυϊατρείο, νοσοκομείο κτλ.), καθώς και την ειδικότητα (πχ παθολόγος).

Fuel prices: βρες τη χαμηλότερη τιμή βενζίνης με αυτή την εφαρμογή android Fuel Prices

Βρες στο χάρτη τα βενζινάδικα της περιοχής σου με τις χαμηλότερες τιμές καυσίμων (βενζίνης, υγραερίου, πετρελαίου). Κέρδισε χρόνο και χρήμα. Η εφαρμογή έχει κάνει μια χαρτογράφηση των βενζινάδικων σε όλη την Ελλάδα και των τιμών βενζίνης. Δωρεάν.

Ti tha fame: η καλύτερη εφαρμογή android για εύκολη, γρήγορη εύρεση Delivery στην Ελλάδα Ti Tha Fame / Greek Delivery

Αντί να ψάχνεις στη χαρτούρα των διαφημιστικών να βρεις delivery κοντά στην περιοχή σου, μπαίνεις σ' αυτή την εφαρμογή. Επιλέγεις τι θέλεις να φας, π.χ. κρέπα, fast food, κινέζικο. Επιλέγεις πόλη. Βλέπεις στο χάρτη τα delivery σε κάθε περιοχή, και επιλέγοντας κάποιο εμφανίζονται τα στοιχεία του. Πολύ χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή που σε γλυτώνει από πολύ χρόνο ψαξίματος και τηλεφωνημάτων.

Ελληνικό εορτολόγιο: Η καλύτερη εφαρμογή android για να μην ξεχνάς γιορτές και γενέθλια Ελληνικό εορτολόγιο

Ίσως η καλύτερη εφαρμογή android για να μη ξεχνάς ποτέ γιορτές και γενέθλια. Κάνοντας προσθήκη το widget της εφαρμογής στην αρχική οθόνη του κινητού, μπορείς να βλέπεις καθημερινά ποιοι γιορτάζουν, χωρίς να κάνεις είσοδο στην εφαρμογή. Υπάρχουν επίσης καταχωρημένες όλες οι αργίες και μπορεί να γίνει συγχρονισμός των επαφών με τις γιορτές. Δωρεάν.

 Flipboard android εφαρμογήFlipboard: Your news magazine

Μία από τις καλύτερες και πιο αισθητικά άρτιες εφαρμογές για να μαθαίνεις νέα και ειδήσεις.  Διαθέτει widget για εύκολη πρόσβαση και μορφή περιοδικού (μπορείς ακόμα και να γυρίσεις τις σελίδες). Αποθηκεύει εύκολα άρθρα για ανάγνωση αργότερα πχ με το Instapaper


Instapaper, εφαρμογή android για αποθήκευση ιστοσελίδων για ανάγνωση αργότερα  Instapaper


Εφαρμογή android που επιτρέπει την αποθήκευση και ανάγνωση ιστοσελίδων offline μέσω κινητού ή φορητού υπολογιστή. Δημιουργεί layout φιλικό για ανάγνωση, ακόμα και στο σκοτάδι. Ό,τι καλύτερο για αξιοποίηση του χρόνου σε μετακινήσεις, ταξίδια, αναμονή σε ουρές.


Οι καλύτερες android εφαρμογές για γυναίκες 

1 σχόλια:

Θα ήθελα να συστήσω https://www.penpaland.com
με βάση γλωσσικών ανταλλαγών ιστοσελίδα
Android:http://app.appsgeyser.com/Penpaland

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More