12.1.13

Οι καλύτερες εφαρμογές android για γυναίκες


οι καλύτερες εφαρμογές android για γυναίκες

Period Calendar: η καλύτερη εφαρμογή android για καταγραφή της περιόδου της γυναίκαςPeriod Calendar / Tracker

Μια από τις καλύτερες εφαρμογές για την καταγραφή του κύκλου της περιόδου. Πολύ χρήσιμη για κάθε γυναίκα, καθώς υπολογίζει τη μέση διάρκεια του κύκλου και ενημερώνει για τις γόνιμες μέρες και για το πόσες μέρες απομένουν μέχρι την επόμενη περίοδο. Δίνει επίσης τη δυνατότητα καταγραφής συμπτωμάτων, διάθεσης, θερμοκρασίας, βάρους κ.α. και δημιουργεί διαγράμματα. Αποτελεί ένα άριστο εργαλείο για όσες γυναίκες επιθυμούν την εγκυμοσύνη αλλά και για όσες επιθυμούν τον έλεγχο αυτής και είναι δωρεάν.

Pregnancy tracker: η καλύτερη εφαρμογή android για παρακολούθηση της εγκυμοσύνης της γυναίκαςMom 2 be pregnancy tracker

Πολύ καλή και χρήσιμη εφαρμογή για γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Επιτρέπει στις μέλλουσες μητέρες αλλά και τον περίγυρό τους να καταγράφουν την πορεία της εγκυμοσύνης. Διαθέτει ημερολόγιο, εβδομαδιαία tips, ημερήσια στατιστικά της ανάπτυξης του μωρού (βάρος, ύψος) και υπολογίζει κατά προσέγγιση το χρόνο που απομένει μέχρι τον τοκετό και τη γέννηση. Δωρεάν!

Calorie counter - MyFitnessPal android εφαρμογή για γυναίκες





Calorie counter - MyFitnessPal

Η πληρέστερη android εφαρμογή για να χάσετε βάρος (ή να πάρετε βάρος αν το επιθυμείτε). Καταγράφει το βάρος σας καθημερινά, δημιουργώντας διάγραμμα, μετράει θερμίδες που καταναλώνετε από τροφές και θερμίδες που καίγονται από φυσική δραστηριότητα. Διαθέτει σκάνερ που σκανάρει το barcode κάθε τροφής και καταγράφει το θερμιδικό της περιεχόμενο. Καταγράφει όλα τα κύρια θρεπτικά συστατικά των τροφίμων. Υπολογίζει τις θερμίδες που καίγονται ανά μονάδα του χρόνου για 350 είδη ασκήσεων γυμναστικής. Σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις να χάνεις βάρος, θέτοντας στόχους και παρακολουθώντας την πρόοδό σου και επιτρέποντας την καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου. Δωρεάν!


Εδώ μπορείτε να μετατρέψετε τα μέτρα σε πόδια (feet).

Beauty products reviews: χρήσιμη εφαρμογή android με κριτικές γυναικείων προϊόντων ομορφιάςBeauty products reviews 

Θέλεις να αγοράσεις ένα προϊόν μακιγιάζ, περιποίησης μαλλιών, προσώπου ή σώματος? Η εφαρμογή αυτή βοηθάει κάθε γυναίκα να επιλέξει το σωστό προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες της, καθώς περιέχει πάνω από 28000 κριτικές για πάνω από 45000 προϊόντα ομορφιάς. Είναι δωρεάν.

Workout trainer android εφαρμογή για γυναίκες





 Workout Trainer

Από τις καλύτερες android εφαρμογές για ασκήσεις γυμναστικής, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου στο fitness. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου στο αποτέλεσμα της γυμναστικής, το φύλο, την ηλικία και τους ρυθμούς εκγύμνασης, σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα. Ένας γυμναστής σου δίνει οδηγίες για τις ασκήσεις, ενώ ταυτόχρονα βλέπεις σε βίντεο τα βήματα. Δίνεται συγκεκριμένος χρόνος για κάθε άσκηση. Μπορείς  ακόμα να κρατάς αρχείο με την πρόοδό σου, ώστε να έχεις κίνητρο να συνεχίσεις. Ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να διατηρούν πάντα τη φόρμα τους και ταυτόχρονα να διαχειρίζονται το χρόνο τους όσο το δυνατόν πιο έξυπνα. Διατίθεται δωρεάν.



Οι καλύτερες εφαρμογές android και για τα 2 φύλα

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More