5.1.13

Αποθήκευση ιστοσελίδων για διάβασμα αργότερα... Instapaper


αποθήκευση ιστοσελίδων για διάβασμα αργότερα.. Instapaper

Σερφάρετε στο διαδίκτυο και για ένα περίεργο λόγο πάντα καταφέρνετε να ανοίγετε πολλές ιστοσελίδες ταυτόχρονα, θεωρώντας ότι μπορείτε να τις διαβάσετε αργότερα. Η συνήθεια αυτή όμως αφενός σας οδηγεί στο χάος και αφετέρου, αν κάτι συμβεί και κλείσει ο υπολογιστής έχετε χάσει όλες τις ανοιχτές σελίδες. Η αποθήκευση και ταξινόμηση ιστοσελίδων στα αγαπημένα, ως σελιδοδείκτες, δεν αποτελεί σε αυτή την περίπτωση την πιο εύκολη και χρήσιμη λύση, καθώς η ανάγνωση αλλά και η διαγραφή τους αργότερα είναι δύσκολα.

Το πρόβλημα της αποθήκευσης ιστοσελίδων για διάβασμα αργότερα λύνει η Εφαρμογή Instapaper. Είναι μια πολύ απλή εφαρμογή, που επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύει ιστοσελίδες και να τις διαβάζει αργότερα, όποτε θέλει, ακόμα και offline. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει βγει και android εφαρμογή του Instapaper, η οποία επιτρέπει την ανάγνωση σελίδων ακόμα και offline, όταν δεν υπάρχει WiFi δίκτυο, μέσω κινητού. Η εφαρμογή android προσφέρει κι άλλες δυνατότητες, όπως το να αφαιρεί τις διαφημίσεις από άρθρα και να δίνει την επιλογή αλλαγής του layout ώστε να μην κουράζει τα μάτια. Διαθέτει ακόμα επιλογή dark mode, για νυχτερινό διάβασμα.

Η εφαρμογή instapaper android αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη για την αξιοποίηση του χρόνου σε μετακινήσεις και ταξίδια, καθώς δίνει τη δυνατότητα ανάγνωσης ιστοσελίδων σχεδόν οπουδήποτε, μέσω φορητού υπολογιστή, tablet ή κινητού android.


Εγκατάσταση του Istapaper

  1. Δημιουργούμε λογαριασμό χρήστη.
  2. Κάνουμε log in.
  3. Σύρουμε το εικονίδιο Read Later στη μπάρα των σελιδοδεικτών, σε όποιο σημείο επιθυμούμε.
  4. Την επόμενη φορά που είμαστε σε μια σελίδα που θέλουμε να διαβάσουμε αργότερα, απλώς κλικάρουμε το "Read Later" στη μπάρα σελιδοδεικτών.
  5. Instapaper, read later icon
  6. Εμφανίζεται η ένδειξη "Saving" και "Saved".
  7. Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί στο λογαριασμό μας στο Instapaper.






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More